Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Persbericht

 

Wereldvrede Meditatie: 31 december 2018
ook in Gelderland - Zuid Veluwe Vallei


Op 31 december 13:00 uur (12:00 uur Greenwich tijd)) wordt een één uur lange wereldvrede meditatie georganiseerd, ook op vijf locaties van Vrijzinnigen Nederland in onze regio.  Iedereen is welkom, welke levensovertuiging men ook heeft.

 ‘Vrede en welzijn voor alle mensen’: de Wereldvrede Meditatie kan ons helpen vanuit die wens te leven en zo die vrede dichterbij te brengen.

 Meditatie betekent hier: met eigen gedachten, visie, en geloof je richten op vrede en vrijheid  voor alle mensen. Deze gezamenlijke intentie is niet alleen een goed voornemen voor het nieuwe jaar maar ook een stap naar het realiseren ervan.  Via innerlijke vrede komt vrede in de omgeving en de wereld dichterbij. Men kan mediteren als gebed, verbinding zoekend met de Bron: ‘mogen alle mensen in vrede leven’. En samen stil zijn maakt óók sterk! Zeker als het wereldwijd gebeurt.

 De eerste Wereldvrede Meditatie werd georganiseerd door John Randolph Price in 1986 om   mensen wereldwijd te verbinden in hun focus op vrede, liefde, begrip en vergevingsgezindheid. Het aantal deelnemers werd toen geschat op 500 miljoen mensen.

 Meer informatie is in te winnen op de websitewww.zinnige-activiteiten.nlen bij Peter Samwel ( petersamwel@telfort.nl )

 

Locaties:
Bennekom: De Ontmoeting, Emmalaan 1
Ede: ‘NPB-kerk’ Ericalaan 1

Lunteren: Het Witte Kerkje, Dr. Kimmijserlaan 28
Renkum: De Rijnkapel, Utrechtseweg 119

Veenendaal: Het Venster, Vijftien Morgen 2

 
 Meer informatie is in te winnen op de website www.wereldvredemeditatie.nl en bij Peter Samwel (petersamwel@telfort.nl)